KEDAI KASPERSKY ONLINE

100% GENUINE ACTIVATION CODE KASPERSKY INTERNET SECURITY 2013



PRODUK :
Kaspersky Internet Security 2013 (KIS 2013)
Licence : 1Year 1PC
1 user : RM40

Kaspersky Internet Security 2013 (KIS 2013)
Licence : 1Year 3PC
3 user : RM90

LINK DOWNLOAD INSTALLER KASPERSKY INTERNET SECURITY 2013 :

AKAUN :
MAYBANK
NORFAHIRA FAUZI
510264002440

KELEBIHAN 100% GENUINE ACTIVATION CODE KIS 2013 :
1) Boleh simpan key selama mana selagi belum activate.
2) Boleh register Kaspersky Account : https://my.kaspersky.com/en/activations
3) Waranti selama 1 tahun.
4) Bukan key China atau versi OEM.
5) Boleh digunakan selepas format laptop/PC.
6) Merupakan unregistered key.

BERMINAT?? CARANYA :
1) PM/SMS saya di nombor 013-3228316 untuk membuat pertanyaan stok.
2) Masukkan bayaran ke dalam akaun bank (Maybank) mengikut nilai yang ditetapkan.
3) Emel butiran pembayaran ke chessmily_gurl@yahoo.com
4) Setelah pengesahan pembayaran dibuat, activation code, link download & cara install akan dihantar ke emel anda secepat mungkin (kurang 24 jam daripada tempoh pembayaran).

NOTA/PERINGATAN :
1) Pembelian ini tidak disertakan dengan CD & kotak seperti yang dijual di kedai. Activation code sahaja akan dihantar melalui emel anda.
2) Penggunaan yang melebihi bilangan PC/user yang ditetapkan akan menyebabkan
 blacklist (key tidak akan diganti). 

SEBARANG PERTANYAAN, SILA HUBUNGI :
SMS : 013-3228316 (iera)
YM : chessmily_gurl
Emel : chessmily_gurl@yahoo.com  

8 comments:

rahman said...

camne nak install kalau dah beli on9 ni??

♥ ieRa ♥ said...

sy akan bg link download latest software...download & install key..mudah je..;)

rahman said...

ooo... buat mase skrg sy masih ada antivirus lg. cuma sy tertarik dengan harga yg sedari tawarkan...
nanti kalau sy nak, sy pm kamu ye..

♥ ieRa ♥ said...

ok...harga baru lagi murah..baru hari ni dealer bagi..papehal inform ye..thanks

si skru™ said...

berminat jugak...tp cnfirm ke bkn pirate??

♥ ieRa ♥ said...

skru, konfirm bukan pirate ni...100% ori...
bukan cracked or ape2...

kalau berminat boleh contact saye...nak jadi agen pun boleh ;)

rahman said...

maaf, skrg saya balik kampung...
cuti raya... huhu..
so x dapat nak jual kaspersky ni.
sbb kekangan internet n bank pon xdak.. haha...

♥ ieRa ♥ said...

xpe...
dah on duty nnti jual cukup2..hehe

Post a Comment